Kalender

mrt
23
2018

Seminar "Beleggingsfiscaliteit: opportuniteiten na het Zomerakkoord? Standpunten en discussie”

sep
26
2017

Studienamiddag Cloud Computing

Febelfin en Agoria hebben het genoegen u op 26 september uit te nodigen op een studienamiddag over de opportuniteiten van Cloud Computing voor de Belgische financiële sector. Ontdek er de laatste trends, real-life cases en richtlijnen die u het nodige inzicht zullen verschaffen om "de cloud" ook binnen uw organisatie optimaal te benutten. 

jun
16
2017

Infosessie: voorstelling van het boek "Manuel de la Taxe sur les opérations de bourse"

Tijdens de infosessie krijgt u een update over de beurstaks en wordt het boek "Manuel de la Taxe sur les opérations de bourse" aan het grote publiek voorgesteld.

jun
15
2017

PSD2 en de financiële sector

Conferentie over de juridische en operationele uitdagingen die PSD2 met zich meebrengt.

jun
6
2017

Seminarie "De financiering van de circulaire economie"

Seminarie van de F.O.D. Economie, met medewerking van Febelfin: "Hoe de circulaire economie financieren? Wat zijn de uitdagingen en kansen voor de bedrijven? Wat is het potentieel voor de banksector?

mrt
28
2017

Conferentie 'KYC & Compliance'

Conferentie over de legale verplichtingen omtrent KYC.

feb
10
2017

Seminar: VAT and Financial & Banking Services

In dit seminarie worden alle aspecten rond btw op bancaire en financiële verrichtingen belicht. 

dec
13
2016

Islamic microfinance: A solution to expand financial inclusion?

Tijdens dit 2-jaarlijks event wordt de financiële sector geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op vlak van microfinanciering en microverzekeringen.
dec
9
2016

Fintech and the Future of Retail Banking

Op 9 december worden "Bank- en Financiewezen" en "Bank- en Financieel Recht" in de bloemetjes gezet. 80 jaar na hun eerste druk kunnen de tijdschriften van het Belgisch Financieel Forum met recht en rede als heuse naslagwerken worden beschouwd. Deze verjaardag inspireerde het Forum om een bloemlezing te maken met artikels uit de meest recente periode. De aanwezigen op het Colloquium "Fintech and the Future of Retail Banking" krijgen er allemaal eentje naar huis!

nov
18
2016

Wefin event: Secrets of networking

Febelfin organiseert op 18 november het Wefin #womenonly event omtrent "Secrets of Networking". Schrijf snel in want plaatsen zijn beperkt!

Pagina's