De nieuwe opleidingsbrochure van Febelfin Academy is uit!

14/12/2016

Zin om u steeds verder te blijven ontplooien en nieuwe skills aan te leren? Dat is exact wat de nieuwe Febelfin Academy opleidingsbrochure voor u in petto heeft! Naast het vertrouwde opleidingsaanbod bevat de brochure ook heel wat nieuwe items. Aarzel niet en schrijf u snel in! 

Wat heeft de nieuwe brochure allemaal te bieden?

Ook voor 2017 heeft Febelfin Academy, het opleidingsinstituut voor de financiële sector, een nieuwe opleidingskalender opgemaakt. Deze keer staat de brochure volledig in het teken van duurzame en digitale ontwikkeling. Naast de gekende en succesvolle opleidingen uit het verleden, doen ook heel wat nieuwe cursussen hun intrede.

Zo zijn er, in het kader van de digitaliseringstendens, verschillende nieuwe opleidingen rond digital awareness, digitale geletterdheid, het bankieren van de toekomst en data protection. Deze opleidingen trachten u de nodige kennis te verschaffen om te werken in een sector in volle transformatie.

Benieuwd geworden? U vindt het volledige opleidingsaanbod hier terug.

Febelfin Academy in een notendop

Febelfin Academy staat garant voor een breed gamma aan kwalitatieve opleidingen voor de financiële sector. Wat ze exact doen, krijgt u hieronder in een notendop mee: 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over Febelfin Academy kan u terecht op de website www.febelfin-academy.be.

Meer over: