Thomas Van Rompuy stapt over van Febelfin naar Degroof Petercam

8 januari 2016

Thomas Van Rompuy, Directeur Strategie en Communicatie van Febelfin verlaat de federatie. Hij zet vanaf 7 maart 2016 zijn professionele carrière verder bij de nieuwe fusiebank Degroof Petercam waar hij aan de slag zal gaan als ‘Senior executive advisor’. Thomas heeft een master in beleidseconomie en een master in politieke wetenschappen - beiden aan de KU Leuven - en werkte voordien bij consultancy bedrijf Akkanto en de Federale Overheidsdienst Economie.

Hij zal enerzijds de bank bijstaan in haar media en stakeholdersrelaties vanuit zijn rol binnen externe communicatie en anderzijds zijn expertise ten dienste stellen van de Macro research.

“Thomas verlaat na bijna 4 jaar Febelfin waar hij opklom tot de hoge directie van de federatie in de post-financiële crisis periode. Febelfin houdt eraan hem te danken voor zijn persoonlijke inzet en bijzondere bijdrage aan de positiebepaling van onze sectorfederatie. Het is altijd jammer een talent zoals Thomas te zien vertrekken maar het toont ook de mogelijkheden van een sectorfederatie om potentieel te laten ontluiken” zo zegt Michel Vermaerke, Gedelegeerd bestuurder Febelfin.

Ik verlaat Febelfin in volle verstandhouding en ben dankbaar voor de vele professionele kansen en doorgroeimogelijkheden welke mij geboden zijn. Deze nieuwe stap biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen op hoog niveau binnen een financiële instelling. Degroof Petercam dient zich aan als een ambitieuze onderneming met beslissingscentrum in België en een sterke marktpositiealdus Thomas Van Rompuy.

 

 

Bij vragen contacteer de Febelfin woordvoerders Isabelle Marchand of Rodolphe de Pierpont via het Febelfin persnummer 02/507 68 31.

Meer over: